Inloggen

sluiten
Gebruikersnaam
Wachtwoord
wachtwoord vergeten?
onthoud mij
Nog geen lid?
Klik hier om u te registreren

Wachtwoord opvragen

sluiten
Vul hieronder uw e-mailadres of gebruikersnaam in en
wij zenden u een nieuw wachtwoord toe.
Nog geen lid?
Klik hier om u te registreren
Home » Veelgestelde vragen


Tag cloud

Veelgestelde vragen

Ik kan niet inloggen?
Kunt niet inloggen ga dan naar Inloggen rechts boven op de pagina en klik op ‘wachtwoord vergeten’, u krijgt dan een nieuw wachtwoord toegezonden.

Ik wil een factuur
Indien u inlogt en klikt op ‘Mijn profiel’ rechtsboven ziet u een nieuwe menubalk met ’Abonnementsgegevens’. Indien u hier op klikt ziet u onderaan de pagina ‘Facturen’. Hier kunt u een factuur downloaden.

Is HuisartsVandaag gratis?
HuisartsVandaag is voor huisartsen en huisartsen in opleiding gratis met uitzondering van het Nieuws+ en +PLUS gedeelte. U kunt kunnen gratis beschikken de nieuwsbrief en het +LINK gedeelte van HuisartsVandaag. Met +LINK kunt u zoeken naar collegae en uw eigen netwerk vormen. Wenst u het nieuws te bekijken en te beschikken over de database van meer dan 15.000 nieuwsbriechten dan dient u een betaald abonnement te nemen.


Ook voor praktijkondersteunend personeel zoals POH, doktersassistentes is de site gratis. Deze kunnen een gratis account krijgen op HuisartsVandaag+PLUS. Voor het nieuwsgedeelte  moet echter een betaald abonnement betaald worden tegen en gereduceerd tarief van € 120,-.

Ik ben geen huisarts is het dan gratis?
Nee, voor niet huisartsen is er sprake van een betaald abonnement. Gebruikt u de nieuwsvoorziening zakelijk dan zijn de kosten aftrekbaar van de belasting. Bent u specialist of algemeen arts dan betekent dat voor u dat u een betaald abonnement moet nemen.

Ik heb denk ik 2 accounts
Het kan zijn dat u 2 keer een account aangemaakt hebt op HuisartsVandaag. U kunt dan het beste ons een mail sturen: administratie@huisartsvandaag.nl zodat we 1 (of meerdere) account kunnen verwijderen.

Ik wil (g)een nieuwsbrief
Twee keer per week geeft HuisartsVandaag een nieuwsbrief uit. Wenst u deze wel of niet te ontvangen dan gaat u naar > Mijn profiel (rechtsboven op de pagina) > Accountgegevens en daar vinkt u ‘Ik wil de nieuwsbrief ontvangen’ aan of uit.
U kunt ook onderaan de nieuwsbrief u uitschrijven.

Ik heb een hekel aan enquêtes
HuisartsVandaag houdt een aantal malen per jaar een enquête over een huisarts relevant onderwerp. Dit kunnen kleine enquêtes zijn zoals de enquête over ANW diensten of kleine enquêtes. De conclusies hiervan worden gepubliceerd op HuisartsVandaag. We stellen het zeer op prijs als u mee wilt doen aan deze enquêtes omdat ze de actuele mening van duizenden huisartsen vertegenwoordigen.
Wenst u mee te doen aan een enquête gaat u naar > Mijn profiel (rechtsboven op de pagina) > Accountgegevens en daar vinkt u ‘Ik wens mee te doen aan enquêtes’ aan of uit. 

Als ik mij probeer te registreren word ik er steeds uitgegooid
Dat kan komen omdat uw gegevens al bekend zijn bij HuisartsVandaag. Kunt u niet inloggen ga dan naar 'Inloggen' rechts boven op de pagina en klik op ‘wachtwoord vergeten’, u krijgt dan een nieuw wachtwoord toegezonden. Lukt het dan nog niet stuur dan een mail naar administratie@huisartsvandaag.nl

Waar kan ik mijn diensten plaatsen
Via > Mijn profiel (rechtsboven op de pagina) kan er vervolgens rechts in de pagina geklikt worden op:
Vacatures | [voeg toe]
Waarnemingen | [toevoegen ANW] | [toevoegen overdag]
Vacante praktijken | [voeg toe]

Bij waarnemingen kunnen dan de diensten ingevoerd worden voor ANW diensten [toevoegen ANW] of voor waarnemingen tijdens kantooruren [toevoegen overdag]


Uw eigen sociale netwerk +LINK
Zoek bij HuisartsVandaag +LINK naar uw collegae en maak uw eigen netwerk.
Uw Netwerk - Bent u op zoek naar uw (kader)collega, na de huisartsenopleiding uit het oog verloren of onlangs gesproken en adres kwijt, zoek op +LINK.

Bij HuisartsVandaag kunt u uw eigen netwerk maken bij +LINK. U zoekt op naam, klik het resultaat en en klik dan rechts boven ‘Voeg toe aan je netwerk’. Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om een bericht te sturen aan uw collega. Deze krijgt bericht en indien er positief gereageerd wordt koppelt deze collega zich aan uw netwerk.

Uw netwerk bereikt u via de link ‘Mijn profiel’ rechtsboven op de pagina.
Eenmaal toegevoegd aan uw netwerk kunt u heel gemakkelijk reageren. U klikt op de foto en krijgt de mogelijkheid een prikbord bericht achterlaten bij uw collega.

.

Word nu lid van HuisartsVandaag en profiteer van extra voordelen!

Altijd toegang tot het laatste nieuws
Reageer en communiceer met andere huisartsen
Dag- en dienstwaarnemingen, vacante praktijken en vacatures
Links naar gratis geaccrediteerde nascholingen
Dagelijks uitgebreide nieuwsbrieven

[Klik hier om u aan te melden]

AdvertentieCategorieën

Laatste reacties

Publieke Poll

Met welke stelling ben je het eens, mijn opinie over de NHG accreditatie is:
Moet worden afgeschaft, te veel werk te weinig opbrengst
Moet in sterk afgeslankte vorm gehandhaafd blijven
Moet in de huidige vorm elk jaar plaatsvinden
Moet in de huidige vorm minder vaak plaatsvinden
Geplaatst: 13-03-2017 Bekijk alle

HuisartsVandaag +Plus

gevraagd
gevraagd
gevraagd
gevraagd

Word lid en kom in contact met collega's
Diensturen
Diensturen
Kantooruren
Kantooruren
Diensturen
Diensturen
Diensturen
Diensturen
Kantooruren
Diensturen
Diensturen
Diensturen

Word lid en kom in contact met collega's